Saturday, October 11

Art Illustration by me

Salam,

Oklah update pun saja-saja nak upload kerja masa lapang kite. Ada orang request nak order kite on aje. Thanks ehhhhh!

Nak inform siap-siap kite memang jarang sangat amik tempahan sebab risau kadang-kadang tak boleh siapkan sebab kite buat pun bila free time SAHAJA kat opis. So jangan expect dapat siap awal yer, tapi memang sebolehnya saya akan cuba siapkan awal. Paling lambat pun 3 hari insyaAllah. Hihi.

Prosedur nak order :
1. Email kite first. Discuss nak macam mana, apa semua.
2. Lepas siap kite bagi draft dulu, ada watermark punya. Masa ni nak amend apa-apa cakap siap-siap.
3. Lepas tu baru confim kan betul-betul.
4. Buat payment dulu baru kite bagi full artwork. (Uols boleh request nak file format apa pun) 

Oklah siapa yang teringin nak gunakan khidmat saya atau sebarang pertanyaan boleh email di :
errapazira_86@yahoo.com



Thank You!

No comments:

Lazada Philippines