Wednesday, December 3

Bertubi-tubi - Kris Dayanti.

Morning..

Entah kenapa lagu ni bermain di fikiran pagi ini. First time dengar lagu ini terus melekat dalam kepala. Masa tu pergi konsert Kris Dayanti baru-baru ni di KLCC. Malas nak tulis review, uols boleh baca sini-->>> 6 Insiden Menarik di Konsert Krisdayanti Live In KL 201. 

Apapun korang layan je lagu ini ok. Lirik dia sangat menyentuh perasaan pada kitelah, tak tahu la pada orang lain. Memang kena sangat dengan life baru dia. Kite dengar lagu ni pun boleh tahan bertubi-tubi. Apapun layan! Lagu favourite kite buat sekarang. Kite highlight ok mana lirik yang menyentuh hati kite.


Lirik Bertubi-Tubi oleh Krisdayanti

Bertubi-tubi rasanya
Cobaan datang silih berganti
Namunku masih ada tersenyum kepadamu
Tak berkurang cintaku padamu

Menghitung hari demi hari
Kapankah kau yakin kepadaku
Cintaku terlalu besar
Tak mungkin meninggalkanmu
Walau kau berpaling dariku

Matahari kini datang lagi
Mengusir mendung yang mengurung diri
Dan Tuhan pun kini menghapus airmataku
Bahagia kini bertubi-tubi

Gelap terang aku yang tahu
Ke mana hatiku kan ku bawa
Sandiwara tentang hidup telah lama ku akhiri
Aku masih ada untukmu

Matahari kini datang lagi
Mengusir mendung yang mengurung diri
Dan Tuhan pun kini menghapus airmataku
Bahagia kini bertubi-tubi

Bahagia pasti tak selamanya
Menderita pun ada akhirnya

[*] Matahari kini datang lagi
Mengusir mendung yang mengurung diri
Dan Tuhan pun kini menghapus airmataku
Bahagia kini bertubi-tubi

Repeat [*]

Bahagia kini bertubi-tubi..




p/s : Of coz kite nak tuju lagu ni buat suami kite.

No comments:

Lazada Philippines