Saturday, October 22

Hello, I'm back

Salam semua,

Hi! Alamak. Tetiba rasa nak buka blog. Baca blog sendiri terus terasa rindu sangat-sangat nak menulis macam dulu. Serius bila buka blog terasa ada sentimental value sikit. Emosi pon ada. Bila baca-baca balik sendiri tanya "Eh, aku ke tulis ni?" Haha!

Hari ni hari Sabtu, kite kerja half day maksudnyaaaaa.. megular kejap! Hehe.

Urmm apa nak tulis eh? Urmmmm. Kenapa eh dah lama tak menulis, padahal ada je pergi event-event yang melibatkan social media. Kenapa eh? First, memang takde masa plus penat kerja. Second, urmm entahlah. Start dari suatu ketika, bila kite rasa menulis blog tak secure kot. Nak kata ada haters entahlah. Memang ada. For sure ada. Tapi takpelah siapalah kite untuk buat orang suka kat kite kan? So sekarang ni husband kite dah belikan laptop, bolehlah kite menulis balik. (Kalau rajin)  

 
Tapi bukan nak kejar glamour ke, nak show off ke. Bukan. Tapi blog ni adalah salah satu medium yang boleh kite salurkan maklumat, pendapat, ataupun pengalaman. Ye tak? Senang cerita, kalau rasa nak baca silakan, kalau taknak baca pon takpe. No hurt feeling.

Apa cerita sekarang? Urmmm. Macam ni lah. Tak tahu nak story apa. Dah berkahwin, dekat 5 tahun dah. Tak sangka. Tapi macam baru semalam je. Alhamdulilah Allah tahu apa yang terbaik buat kite. Kite jalani hidup happy macam pasangan lain. Tapi tu la dalam hidup kite masih terlalu banyak yang nak dikejar, yang masih belum dicapai. Kita berusaha, Allah yang tentukan. Korang doakan yang terbaik untuk kite okay?

Love,
xoxo
Nemo

No comments:

Lazada Philippines